Tisíckrát...

Tisíckrát...

Anotace: dovolím ti nesouhlasit, ale to je vše co ti dovolím...

Tisíckrát,
ti řeknu....
Stejnou lež,
miluji tě...

Jen po nocích,
mé mokré oči...
Prolomí to ticho,
bezedné mezi námi...

Na srdci,
miliony ostrých jehliček...
Slouží mi,
místo tvých dotyků...

Mé ruce,
už lechtají jiného...
A tvé rty,
líbají jinou...

A přesto,
jak jsme si blízko...
TAM Na naši posteli,
a ráno jsme si tak vzdálení...

A až mé slzy,
dopadnou k mému srdci...
Tisíckrát řeknu ti,
tu starou pravdu....

Milovala jsem tě!
Autor whiolet, 22.07.2011
Přečteno 348x
Tipy 22
Poslední tipující: Nikotin, la loba, Chancer, ECHO PARAZIT, strašidýlko-střapatý, Henry_propper, Maryje..., Emmelia, CULIKATÁ, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí