podivná

podivná

Anotace: ...

je mi tak podivno
smutno i do smíchu
šeptám ti hlasitě
a křičím potichu
že je mi podivno
k smíchu i pláči
že jsme dva milenci
že jsme dva rváči

je mi tak podivno
do slz i úsměvu
moci se rozhodnout
do breku - do zpěvu
moci se rozhodnout
dřív než mi zmizíš
než se sám rozhodneš
než mi to zkazíš

je mi tak podivno
v slzách se směji
směji se nám dvěma
a našemu ději
směji se nám dvěma
nad námi pláči
že jsme dva milenci
že jsme dva rváči
Autor branwen, 22.07.2011
Přečteno 372x
Tipy 20
Poslední tipující: Špáďa, whiolet, šuměnka, Live to fight, labuť, CULIKATÁ, Kapka, Houda, James Libustka, Víla, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvěle napsané

12.08.2011 11:02:00 | whiolet

prožívám to samé do puntíku
mluvíš mi opět z duše
jak stiskla bys mých dveří kliku
jak byla bys šíp do mé vlastní kuše...

29.07.2011 09:44:00 | šuměnka

tohle znám..hezky vystiženo

22.07.2011 14:42:00 | Víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí