Jen si tak trochu začít psát

Jen si tak trochu začít psát

Anotace: co láska asi znamená...

Sbírka: Zahrada snů

Jen si tak trochu začít psát.

Jen si tak trochu začít psát
zda má mě, nebo nemá rád
co víc, as slyšet
slyšet jeho hlas.

Na papír malý
písmena
co, co láska asi znamená
pro jednu, samotnou tu dvojici.

Z jednoho talíře
každý po lžíci.
Krmit se poutem souznění
sami se spolu večer
sami se ocení.

Za den ten krásný.
Po jedné lžíci z talíře
jen v kapse drobné halíře.
A sny tak celkem růžové.

Snídaně v trávě, mnoho chvil.
Láskou se pohár naplnil.

Jen si tak trochu začít psát...
Autor Paulín, 22.07.2011
Přečteno 515x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, strawbery, Mbonita, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí