Kouzlo v tobě

Kouzlo v tobě

Anotace: ........

...Raní světlo zahalilo nebe
kouzlo noci se vytratilo
v paprscích slunce vidím tebe
poslední kouzlo co tu zbylo
za chvíli daleko budeš
a já blázen chci tě mít
svou cestou si pudeš
a snad to tak má být
v mém srdci, ale hluboka zůstaneš
zakousla ses co nejvíc to šlo
chci tě hlídat dokud nevstaneš
hlídat tvé kouzlo, aby neodešlo...
Autor K.O.N, 20.11.2004
Přečteno 1026x
Tipy 3
Poslední tipující: Juliete, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

je to příjemné být okouzlen ..dokud to okouzlení nezmizí...

22.01.2008 17:39:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí