Romance červencových večerů

Romance červencových večerů

Anotace: Lyrika

Až vzplanou mraky červánky,
odemknu svá vrátka.
A zadívám se do dálky,
láska je loď vratká.

K ránu jsme se milovali,
a rosa klesala.
A sliby si svaté dali,
když pára stoupala.

A pak jsme si požehnali,
a šli jsme k jiným spát.
Pro sebe si něco vzali!
Tak pojď se lásko kát ...
Autor Maura, 23.07.2011
Přečteno 798x
Tipy 18
Poslední tipující: labuť, hašlerka, Emmelia, jitka.svobodova, Květka Š., strašidýlko-střapatý, Mbonita, hloubavá, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí