Bitva mezi polštáři

Bitva mezi polštáři

Anotace: pro equese

Už jsme tu zas
v tom našem království
vracíme čas
jen jeden však zvítězí

V tichém příšeří
mezi polštáři
vedeme bitvu
mezi těly i srdci

Dávno jsem poražena
bezpečný přístav
má duše zmrzačená
hledá v tvém náručí

Za staženými roletami
v tvém náručí
léčím a drásám rány
tlukotem tvého srdce

..naznač zda zůstat či odejít...
Autor Alain, 23.07.2011
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: casla, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí