Kráska

Kráska

Anotace: :)

Když jsem tě poprvé zřel,
řekl jsem si "to je kráska",
hnedka jsem se zapoměl,
s tebou musí být pěkná láska.

Tvé oči jsou jako pohlazení,
jako voda v pusté poušti,
jako chutného čaje oslazení,
jako když se led rozpouští.

Když se začneš usmívat,
není možné zůstat v klidu,
mám pocit že začínám dospívat,
když pokládám tuhle křídu.

Ty jsi krásná a dokonalá
a co jsem já ? já nejsem nic,
ty jsi mé srdce spoutala
a nepustila ho nikdy víc...
Autor Henry_propper, 23.07.2011
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Emmelia, hatlapatla, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky moc :)

24.07.2011 16:38:00 | Henry_propper

Moc hezké.

24.07.2011 15:38:00 | Emmelia

:-) Dobrýýý

24.07.2011 12:29:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí