Nedůvěra

Nedůvěra

Anotace: ..klišé,ale přece jen je nedůvěra ničitel vztahů..

růže z keře vzácného
proč nevěříš, že nechci jiného.
do vázy si tebe dám
proč nevěříš, že jen tebe v hlavě mám.
z okna vítr ledový zavane
proč nevěříš, že semnou se ti nic nestane.
čerstvou vodu musím ti přidat
proč nevěříš, že o tebe se s láskou chci bát.
až první plátek opadne
proč nepřiznáš si, že sdce mé a tvé do sebe zapadne.
i přes malou lež, která růži oklame
jen jediný člowěk ti vždycky věrný zůstane...
Autor P.e.A.c.E., 08.02.2006
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí