prázdný balkon

prázdný balkon

Anotace: ????????

Jako balkon na který se nechodí
jako zažloutlá fotka
Proč už k nám láska nechodí
a kde jí můžeme potkat

jako šaty ve skříní co se nenosí
jako lampa vyhořelá v koutě
kam odplula loď z rákosí
radost ze společné poutě

jak je možné že se nic neděje
když už nejsme spolu
a proč už se nesmějeme
u našeho stolu

ani mladý a ani starý
ani smích a ani pláč
místo ohně šedý dým
a místo lásky protihráč
Autor Akyš, 23.07.2011
Přečteno 532x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Maryje..., Kapka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

člověk asi píše nejhezčí básně když je bolavý...

14.08.2011 14:50:00 | Lillian

tohle znám... ale přijde další - spoluhráč :)

24.07.2011 01:50:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí