Na nic všechno

Na nic všechno

Anotace: ................

V tomhle světe, nevím co dál
stále ve všem se pletu
dělám chybu za chybou
ale když mohu
sleduji plápolající táborák
uprostřed lesů
a zpívám si píseň
kterou mám v mém srdci
na místě žulového esa
je to ta
omnia vincit amor
snad se jednou dostanu
do toho mého srdce
nebude to věž bláznů

chtěl bych skočit
a padat
přes hvězdné melodično
až do labutího jezera
mé fantazie

sedím ve tmě
hledám oblázky z cest
a přemyslím o tom
jak jen vypadáš
nahá v měsíčním světle
jednoho unaveného umělce
co dneska hledá prázdnou sklenku
co přijde zítra
to ještě netuším

jsou to všechno slova
která mám v sobě
chci je vyřvat
na bílý papír
černým písmem
Autor Vlk v rouše, 24.07.2011
Přečteno 383x
Tipy 7
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Alain, Juan Francesco de Faro, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen pokračuj...

24.07.2011 07:54:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí