Pravá láska

Pravá láska

Anotace: Taková krátká :)

**
Čekám na tu krásku pravou,
na tu pěknou a milovanou,
na tu dívku správnou,
u které mé city nepřestanou.

Čekám celou věky
a nikde jí nenalézám,
přebrodil bych řeky,
abych jí našel.

Jakmile jí naleznu,
láskou jí zahrnu,
kolenama poklesnu,
na zem plnou trnů.
Autor Henry_propper, 24.07.2011
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí