Co znamená mnoho jmen....

Co znamená mnoho jmen....

Anotace: Každý ať si tam představí koho chce :)

To jméno mám na rtu
když piji čaj
zní skoro jak čarodějnické zaklínadlo
jak přízrak z pouště
nemohu nemyslet na ní
je to ona
sním o ní neustále
tu budu mít v srdci pořád
nevím co všechno
jí mám povědět
co mi všechno leží na srdci
je to skála
kameny, které mluví
ale přál bych, jsi jen být s tebou
jelikož to jsi jen ty
o které sním
v tomto světě bez úsměvů
máš stovky jmen
stovky jmen
každé pro mě znamená
jen to jediné
co mi ještě povíš, má čarodějko
Autor Vlk v rouše, 25.07.2011
Přečteno 401x
Tipy 10
Poslední tipující: Equus przewalski, Lucucu, Lexisa, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Princezna.Smutněnka, Alain
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí