Má myšlenka na tebe

Má myšlenka na tebe

Anotace: Mohla by se líbit..

Tvé krásné oči,
jako smyragdy jsou,
vždy se hlava točí,
když za tebou jdou.
Mé myšlenky.

Jako slunce záříš,
na kilometry daleko,
když se na mě tváříš,
tak jsem celej na měkko.

Ty jsi nádherná,
zádná na tebe nemá,
záříš jak lucerna,
jsi překrásná žena.

Vím že jsi jediná,
kterou chci vídat,
ty jsi úplně jiná,
tebe nelze střídat.

Ty máš něco co ostaní ne,
ty máš moje dobré srdce,
ty můj překrásný rubíne,
já musím snést trpce,
že tě nemůžu mít.
Autor Henry_propper, 25.07.2011
Přečteno 479x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí