Bathory

Bathory

Anotace: Zvláštní smílka pocitů z filmu Bathory.

Jako listy v alejích stromů
Šeptám ti sladká slova do vlasů
Probouzím vřavy blesků a hromů
Jež budí lidi z časů i nečasů

Jsem hořká jak slza z tvého oka
Co prolilo vody nade mnou spousty
Mé hrdlo jen krev tvoji lačně teď loká
A nezkrotně dusí se tvým tělem sousty

Mé druhé já- ta zrůda lačnící
Tělo tvé nebohé nemá již konců
Mé druhé já, ta stvůra ničící
Drásá tvé srdce i srdce všech zvonců

Autor Lina, 26.07.2011
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Kristýnka15, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí