Vzpomínám

Vzpomínám

Anotace: Žádné veledílo, jen psáno srdcem a melancholickým úsměvem...

A tak jen dívám se,
jak se ti v koutku oka,
bělá peříčko z polštáře,
obkresluje tvoje vrásky,
od smíchu i od pláče...

Vzpomínám,
na sladkou vůni marmelády,
usazenou na tvých rtech,
na oči barvy čokolády,
náš propojený dech...

Možná si taky vzpomeneš,
v záblesku prvních paprsků,
až zmizím z tvého pokoje,
v šatech z kovových náprstků,
jsem to já, kdo nejvíc lituje...
Autor terezkys, 26.07.2011
Přečteno 603x
Tipy 9
Poslední tipující: Paulín, Lexisa, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

noooo dobre :)

27.07.2011 20:35:00 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí