Za vysokou zdí

Za vysokou zdí

Anotace: po 5letech stojím na začátku

Za vysokou zdí
téměř bez vycházek,
sama se svou ctí,
zklamaná hořkostí lásek.

Dýchám tak plaše,
jak laň v pasti lapená,
věřila jsem, milovala,
teď za trest jsem ztracená.

Chci radovat se, žít a smát se.
Nezklamat se,
neutopit.
Zase v další lásce.
Autor melebele, 27.07.2011
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí