Projížďka nocí

Projížďka nocí

Anotace: ---

Vezmu tě ven,
do tmavé noci,
není to sen,
o temné moci.

Na hvězdy zářící,
budem se dívat,
a pomalu k sobě,
budeme splývat.

Vezmu tě s sebou,
na projížďku nocí,
já chci být s tebou,
já chci ti pomoci.

Nikdo se tě nedotke,
když budeš mi na blízku,
nic ti nikdo nepodotkne,
když máš mě na řetízku.
Autor Henry_propper, 27.07.2011
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí