Ty krásko

Ty krásko

Anotace: ---

Tvé oči jako pomněnky,
co ráno vztávají,
já mívám pouze doměnky,
jak oni se mívají.

Tvůj úsměv jako ranní rosa,
lehká, měkká a krásně vypadá,
ty po ní chodíš bossa,
co tě to jen napadá.

Voníš, jako tísíc konvalinek,
které někdo ráno nasbíral,
tohle to má velký účinek,
musím si dopřát odpočinek.
Autor Henry_propper, 27.07.2011
Přečteno 463x
Tipy 7
Poslední tipující: Kopretinka:-), Mraveneček, tato22, Meriel, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí