Odevzdaná

Odevzdaná

Anotace: tak po dlouhé době nevybouřených pocitů hážu "na papír" pohnutky mojí duše :)

Kam mě to vedeš
šedivou nocí?
S klapkami na uších,
co se teď nosí.

Není čas otázek,
táhneš mě za ruku,
v rychlosti odhodím
nezbytnou paruku.

Na další zastávce
stojím již nahá
bez těch všech přetvářek
ti odevzdaná.

Všechny tvé představy
začínám chápat,
necháš mě bezcitně
v bolesti tápat.

"Poraď si sama"
ty sám mi to radíš,
potom mě potichu
na prsou hladíš.

Hledám svou spásu a
nacházím tebe,
ty jsi můj učitel,
cesta do nebe.

Pokusit uvěřit,
nalézat lásku
snažím se každý den
sundat tvou masku.

Jednou to přijde a
budeme šťastni,
bez všech těch otázek
co jsou mi vlastní.
Autor Grace, 27.07.2011
Přečteno 384x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, James Libustka, Vlk v rouše, Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí