Moje všechno

Moje všechno

Anotace: Pro mého miláčka :o*

Jsi každé ráno,
které s úsměvem vítám
Jsi kapkou deště,
jež z tváře stírám
Jsi jako vítr
co čechrá mi vlasy
Jsi naděje, víra
sní přijdou lepší časy
Jsi moje srdce,
krev jež koluje mi v žilách
Milovat tě budu,
co bude v mých silách
Jsi plamen vášně
který sežehl mou duši
Jsi mé druhé já
to málo kdo tuší.
Jsi pro mě vším
Tak neodvracej zrak
Jsi prostě můj osud
miláčku je to tak
Autor Emira, 28.07.2011
Přečteno 534x
Tipy 8
Poslední tipující: Stoneman, Emira, Kars, Piitulka, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je a ať zůstane
ST

30.09.2011 10:31:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí