Poslední tanec

Poslední tanec

Anotace: Láska začíná a taky končí

Stála si tam
Byla si tak krásná
Jen já byl sám
Tys byla má spása

Bál jsem se promluvit
A tak si sama přišla
Chtěla sis zatančit
A byla si tak hříšná

Tak začal tanec
V sále plném lidí
Já byl jen chlapec
S tou, co se nestydí

Osud se na nás smál
A za zvuku všech moří
Začal náš krásný bál
A na zdech svíčky hoří

Tančilas se mnou
A s vášní a snad i s láskou
Tančilas se mnou
Já pouhé zvíře - ty kráskou

A pak jsme přestali
A dlouze jsme se smáli
Spolu jsme zůstali
Dál kapelníci hráli

Tehdy jsem pochopil
Zamiloval se v tanci
Jen s tebou jsem tančil
A poznal svou šanci.

Chtěl tančit jsem věky
S tebou, s nikým jiným
Však pletl jsem kroky
Ještě teď se stydím.

A ten tanec náš
Přes všechny svoje hříchy
Vždyť sama ho znáš
Byl plný něhy, pýchy.

A pak jsme zakopli
Padli jsme oba k zemi
Hudbu nám ztišili
Ještě zle z toho je mi

Hudba přestala hrát
Ticho smutně znělo
Ty přestala ses smát
Mé srdce se chvělo

Osud nám přestal přát
A pak do ticha všech moří
Skončil náš krásný bál
Všechny svíčky jednou shoří
Autor Jacques-ds, 28.07.2011
Přečteno 354x
Tipy 9
Poslední tipující: Klára Birkášová, Emmelia, CULIKATÁ, tato22, Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí