\Bez názvu/

\Bez názvu/

Anotace: Zase kryptogram...

Kozelný hlas orchestru
Improvizace na barokní téma
Klasik se v hrobě obrací
Italským mistrem namalovaná žena
Na kůru zpívá poslední blues
A za oltářem stojí zástupy můz
Autor Jean-Valjean, 09.02.2006
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí