Poplujeme spolu

Poplujeme spolu

Anotace: Lyrika

Slunce a vánek, letní rozjímání,
člověku se chce jen být.
Touha po tobě, tajné objímání!
Chci sama si večer snít.

O vůni borůvčí, o tichém lese,
o kouzlu těch starých míst.
Ten sen se vznáší tiše a tak lehce.
Jak skončí - nejsi si jist.

Na hladině čeká tvá loďka malá,
večer se k ní vypravím.
Lekníny popluji s tebou tak ráda.
Té noci se uzdravím.
Autor Maura, 29.07.2011
Přečteno 889x
Tipy 28
Poslední tipující: Robin Marnolli, Septi, Mraveneček, strawbery, labuť, hašlerka, Zasr. romantik, Psavec, CULIKATÁ, Emmelia, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná:-)

31.01.2013 20:04:19 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí