Boj

Boj

Anotace: ... o kousek štěstí

Proti všem stvůrám z temných snů,
navléknu brnění ze stříbrného měsíčního světla.
Zbraní mi bude meč z papíru,
a víra v tebe bude mým štítem.

Uprostřed plání šedivých stínů,
budu stát zpříma, s hlavou vztyčenou.
Bolesti a smrti dívat se do očí,
vysmívat se všemu strachu co mám.

Na jeden nádech,
roztavím ledová srdce v jejich hrudích.
Ač jediné co zbývá z naděje,
je dotek tvých prstů na mé tváři.

Navzdory tomu málu co mám,
nikdy nevzdám boj o tvou zjizvenou duši.
Autor Black Swan, 29.07.2011
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: efeeez, CULIKATÁ, rivombroza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

WOW tak to jsem teď potřebovala číst. Krása .. :)

29.07.2011 15:29:00 | rivombroza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí