Duše naruby

Duše naruby

Anotace: Všem ...

Duši mám naruby a srdce visí na vlásku
pokládám si otázku, proč si mi tak ublížil?
Před námi není nic jen černota,
za námi pouhá nicota
a ČAS už není ... stojí jako strašák v poli.

Čekám na zázrak a moc to bolí.
Chci všechno vrátit, ten den smazat,
shodit z prsou jedovatého hada.
co hřála jsem dnem i nocí.

Vidět Tě jen jako poklad,
co před lety seslalo mi nebe,
na kterým slunce svítí, ale mě jen zebe
a svádí na mě všechnu vinu ...

Jsem ve stínu,
nechci vyjít světu vstříc .. ani nové naději,
tu pohřbila jsem kdysi dávno ve sněhové závěji.

Probudit se uprostřed léta ze zimního spánku,
kdy naše láska už má na kahánku ...
nebyl dobrý nápad.
Autor rivombroza, 29.07.2011
Přečteno 369x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, efeeez, Elisha, Mbonita, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smuténková.

29.07.2011 22:47:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí