Bez tebe

Bez tebe

Anotace: ...

Strašný byl měsíc bez tebe,
bez jediného slova.
Tvůj úsměv mi chyběl,
jak lidem voda.

Měsíc se překlenul,
já jsem však uhynul.
Láska je ztracená,
bolest však přetrvá.
Autor Jiřík Holík, 29.07.2011
Přečteno 494x
Tipy 2
Poslední tipující: rivombroza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí