Bolesť

Bolesť

Anotace: ...

Nič horšie nemôže byť,
keď na svete dalej nemôžeš žiť.
Srdce ti zviera niečo silné.
Je to bolesť a nič iné!.

Radosť a šťastie....nie,
to nieje kapitola tvoja,
šťastná tvár sa už dávno vytratila..

Najradšej by si sa ponorila do tmy,
všetko zlé zrazu pominulo by.
To však nieje tak jednoduché,
jeho srdce je ako keby hluché...

Slzy stekajú ti po tvári,
jemu je to jedno vari?

Ty hlúpa si si myslela že in ťa lúbi,
no on teraz z inou po uliciach blúdi.
Ty teraz v myšlienkach svojich,
čo bude dalej sa bojíš.
Autor Jerry, 29.07.2011
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, trhla.marketka, Emmelia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí