Červené vlasy

Červené vlasy

Anotace: takové vyznání...

Máš vlasy v barvě čerstvé krve,
máš dokonale bledou pleť,
tyhle city jsou pro mě nové,
tvou tvář už znám nazpaměť.

Tvé rty se záhadně usmívají,
tvé oči jsou hluboké propasti
a nejsou tak nevinné, jak se zdají
s příslibem všech zakázaných slastí.

Proč tak daleko nechala jsem to dojít?
Proklínám dne, kdy jsem tě viděla,
snad jen temnota mohla zrodit,
tak krásného temného anděla.

Mé zlomené srdce lásky se bojí,
však jsou tu mnohá znamení,
ať temnota nás navždy spojí,
já cítím, že jsme si souzeni.

Ach tvé dlouhé rudé vlasy
jež halí tvoji tvář,
máš v sobě až příliš mnoho krásy
a nad hlavou černou svatozář.
Autor Charibeja, 30.07.2011
Přečteno 318x
Tipy 11
Poslední tipující: Angela Valley, Anjesis, E., Mbonita, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, Doradan, Kapka, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí