Trable lásky

Trable lásky

Anotace: ...

Až jednou v noci,
zavřeš svá víčka.
Kloučka v nich uvidíš,
jak tobě jen píská.

Píská o lásce,
která v něm kypí.
Však smutek ho užírá,
pomoz mu přeci.

Nebo se stane,
až zavřeš svá víčka.
Jak kloučka tam uvidíš,
však přestal už pískat.

Žalem se utrápil,
spadla mu víčka.
Pískat ho neslyšíš,
teď se ti stýská.
Autor Jiřík Holík, 30.07.2011
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí