Par avion

Par avion

Anotace: Pošťácká IV: Setkání

*

Na křídlech touhy za tebou
letím a je mi tak krásně
motory řvou tak hlasně
Lásko, dešťové kapky zebou

To prší mi štěstí já vím
za chvilku zase spolu
u jednoho stolu
Lásko, na tebe se těším

Zítra ...

*
Autor Tik, 30.07.2011
Přečteno 279x
Tipy 10
Poslední tipující: Zasr. romantik, Mbonita, CULIKATÁ, jethullfan, hašlerka, efeeez
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí