Jedine Ty

Jedine Ty

Anotace: ...

Pamätáš? Obyčajný deň to bol,
a ty si mi hlavu úplne poplietol.
Stačilo slovko,jedna veta,
ihneď si patril do môjho sveta.

Moja hlava,moje srdce,v oblakoch sa ocitli,
v mojom srdiečku zostal si už iba ty.

V snoch moja ruka teba stále hladila,
no ty si to nevedel,
tak som sama blúdila...
blúdila v snoch mojich krásnych,
zalúbila som sa do tvojich básní.

zo snov bezcenných,
zobudila ma realita,ževraj krutá
no ja som zistila,
že aj z tvojej srany srce búcha.

Mala som pocit že som stretla anjela,
vedela som že na teba nikto nemá,
myslela som že skutočná je naša láska,
dúfajúc že to nieje len nejaká maska.

Ako rýchlo plynul čas,
všetká láska vyprchala z nás
Každý z nás má už vlastný svet,
začali sme nový let.

Ty si ten ktorého som naozaj lúbila,
ty si ten ku ktorému by som sa najradšej túlila,
ty si môj nesplený sen...
ano,ty! teraz to dobre viem.
Autor Jerry, 30.07.2011
Přečteno 399x
Tipy 6
Poslední tipující: FrankieLamprt, tato22, CULIKATÁ, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí