Stairway to Heaven

Stairway to Heaven

Anotace: ozvy z dávna

Štětec stříká do všech stran,
popsal bloky papíru.
Na kusy je nehty drán.
*
*
Z krepového kašmíru.

Spřádá kolovrat černých ran,
oblek na pohřeb šije ti namíru.
Nese v ruce jenom potíž,
bolest kterou nepochopíš.

Tónuje hnědým mořidlem
Monogram vyšívá na můj lem.

Zbavuji se anémie.
Záblesky.. ta jeho šíje ..
horko mne lije.
Vzpomínka
..bije :(


Napiš slova a odhoď je ke hvězdám.
Houslový klíč spěchá
odemknout nebesa.
*
*
Třeba si postav Stairway to heaven.
Autor Live to fight, 30.07.2011
Přečteno 296x
Tipy 21
Poslední tipující: Špáďa, casla, hloubavá, la loba, Juan Francesco de Faro, labuť, Mbonita, čas.běží, CULIKATÁ, jethullfan, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) děkuju

02.08.2011 18:49:00 | Live to fight

st!
stále blíže k dokonalosti
a to bez pochybnosti!!:)

31.07.2011 12:52:00 | čas.běží

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí