Vina

Vina

Anotace: Někdy je to to nejtěžší...

Sbírka: Tíha Lidskosti

To co stalo se
nikdo už nezmění
a rány hluboké
stěží se zahojí

Vina je těžká
snadno se nenosí
sejmout jí z beder mých
můžeš teď jenom ty

Je to dost sobecké
to sice každý ví
ale pro pomoc
nakonec přijde si

Odpustit lehké je
nic nás to nestojí
ale jen omluva
těžko nás zahojí

A tak hledám teď
někde tam v srdci svém
ze slov lék na bolest
kterou způsobil jsem

I přes to těžko říct
zda slova má omluvná
nějak ti pomůžou
nebo jsou zbytečná

Co slz už ukáplo
co vzteku vyčpělo
avšak zklamání
jediné přečkalo

To k chybám patří
nikdo to nezmění
protože zklamání
kát se nás naučí

kdo mosty pálí
kus duše své zahodí
a to je ztráta
co vždycky zabolí

Ať už jí utíkáš
sebevíc rychleji
jednou se zastavíš
a hned tě dohoní

A tak
proč vlastně utíkat
stejně pak
musíme bojovat

Proto já nechci teď
potichu ztratit se
ale jen zkroušeně
omluvit se.
Autor periarmos, 31.07.2011
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí