Prázdnota

Prázdnota

Anotace: Hledal jsem, nenašel.

Sbírka: Tíha Lidskosti

Uprostřed krajiny
obklopen stromovím
čekám tu na tebe
a skalám ledovým
snažím se vysvětlit
že tu čas nemarním
protože bez tebe
"Snad jednou to pochopí."
hledím tu na sebe
ale nic nevidím
jen prázdný odraz
na vodní hladině
který ve vteřině
tiše se rozplyne
a zanechá
duši tak prázdnou
až srdce uvadá.
Autor periarmos, 31.07.2011
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: Back to Blackness, Juan Francesco de Faro, hloubavá, tato22, CULIKATÁ, Mbonita, Zuzanka.D
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí