Prozatimně šťastni

Prozatimně šťastni

Anotace: Vše krásné netrvá věčně, ale i tak si toho člověk musí vážit, aby na to později mohl s úsměvem vzpomínat :)

Tvá hřejivá náruč.
Jen pro mě (říkáš... teď)
Porozumění, útěcha, souznění.
Vypůjčené jistoty,
které budeme muset vrátit.
...
Až nám vyprší čas a začnou ranní mrazíky.
V tuto chvíli jsme však prozatimně šťastni.
A tváříme se, že věříme, že tomu tak bude napořád.
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: Fighting Dreamer, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí