Vyznání

Vyznání

Anotace: co k tomu napsat víc?

Tisíc krásných slov která můžu napsat
a stále mi budou chybět
abych mohl zcela popsat
lásku za kterou se nebudu stydět
milion tvých krásných pohledů
a stále nebudu dost nabažen
stovky tvých něžných doteků
stejně s jejich počtem nebudu spokojen

Je tak málo hvězd na nebi na to
abych k nim mohl přirovnat sílu mé lásky
málo je i kapek deště proto
k nim nepřirovnávám zamilované pocity
ani počet krásných slov nestačí
abych ti řekl jak tě miluju
není nic pozemkého co vyjádří
že jsi pro mě vše, že tě zbožňuju

Jednou,
výjde slunce jen pro nás
S tebou,
složím slib na věčný čas
Autor Double T, 31.07.2011
Přečteno 514x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí