Chybíš mi...

Chybíš mi...

Anotace: co dodat...

Den za dnem mi chybíš stále víc,
však stále nezmůžu s tím nic.

Chybí mi tvůj hlas, ruce i oči,
jen vzponínka na ně se mnou točí.

Chybí mi vůně tvýho těla,
dotkout se tě bych chtěla.

Dotkout a líbat tě,
obejmout tě, kéž i to jednou jde.

Mé srdce po tvém touží,
že ho nechceš to si nezaslouží.

Chybíš mi lásko má.
Celým srdcem i duší jsem navěky tvá.
Autor Sarinka318, 31.07.2011
Přečteno 508x
Tipy 3
Poslední tipující: FrankieLamprt, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí