Lepší snít než žít!

Lepší snít než žít!

Anotace: Bez Tebe nemá můj život ten správný směr.

Realita je pro Tebe zklamání,
ani s radostí se pocit nezmění,
ztratila jsi své nadšení.
Není on snad už Tvou nadějí ?
Vím, zemřela bys nejraději.

Jen Tvá nezkrotná víra,
v koutě místnosti Tě svírá.
Do sebe Tě uzavírá
ale naděje už pomalu odumírá.
...
Snění, jen to mě mění,
v něco, co máš rád.
Ale cítím, že se blíží zrada,
že se chýlíš k probuzení.
Autor Back to Blackness, 02.08.2011
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Live to fight, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí