Zraněná

Zraněná

Anotace: Poslouchala jsem píseň Cut od skupiny Plumb a prostě jsem psala...

Zraněná

Už nejsem cizinka,
ne, jsem jen Tvá,
ale uvnitř slzy vzlykám,
že přišla bolest nová,
Já už nechci mít strach,
nechci zase city zabíjet,
jsem unavená být ten vrah,
ale i všechny šance míjet.

Tak proč poznám, že je změna,
až když jsem dočista zraněná…

Chovám se bláznivě,
bázlivě s bolestí,
snad působilo by mírnivě,
kdybys jen pohleděl na mě bez lstí.
Cítím se tu tak osamocená,
je chladno, nechci umírat,
Ty jsi důvod, proč jsem zraněná,
Ty, který můžeš mou duši vydírat.
Už nechci se bát,
nechci umřít ve vlastním dechu,
unavuje mě prázdnoty návrat,
že z ničeho nemám útěchu.

Tak proč poznám, že jsem zmatená,
až když už jsem hluboko zraněná…

Já ale nejsem sama
a nejsem ani cizí,
nejsem úplně sama,
ne, jsem jen Tvá ryzí.

(Plumb – Cut)
Autor Juřinka, 02.08.2011
Přečteno 321x
Tipy 5
Poslední tipující: Live to fight, jitka.svobodova, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí