Básně a polibky

Básně a polibky

Anotace: ....

Sbírka: Pro tebe

Báseň za tisíc slov,
tímto heslem se řídím,
co říkáš,? to by šlo?

Jsou však chvíle,
kdy ani básně nestačí.
V tu chvíli si,
ale s polibky vystačím.

Líbat tě stále dokola,
už to není jen holá představa.
Nikdo krásněji líbat neumí,
až mě to dohání k zbláznění.

Kdybych měl mít jedno přání,
přál bych si tebe bez váhání.
Já vím tož bláznivá to představa.
Však doufat budu,
že nadejde den,
kdy splní se můj sen,
a spolu zestárneme.
Než nadejde náš soudný den.
Autor Jiřík Holík, 02.08.2011
Přečteno 693x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné..:) ST stále píšeš úžasně. :)

07.04.2019 23:51:15 | Lady_Mucik01

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí