Až přijedu..

Až přijedu..

Anotace: z cest...konečně už uběhlo těch jedenáct dní odloučení..těším se strašně moc :-*

Až přijedu,
až nebude nás dělit přes milion krůčků
a hvězdy nám pošlou znamení,
ponořím se do Tvých zelených potůčků
a budu vnímat, kde štěstí pramení…

Až přijedu,
až konečně zahodím cestář
a posečkám na svit novoluní,
položím své rty na Tvou tvář,
voní po Tobě…tou jedinečnou vůní…

Až přijedu,
až ta dálka mezi námi pomine
a čas nás spolu pustí do svých toků,
svou hlavou mi na hrudi spočineš
a paže otiskneš do mých zad a boků…

Až přijedu,
až svět už přestane tolik spát
a pólům začne ledovcové tání,
schovám se Ti do dlaně a nechám hřát,
uložím do ní srdceryvná vyznání,

rozpiji Ti je do žil a proměním v pel,
potom pomalu vsypu do křídel
a zklidním v nich tůj,
abys mi nikdy neuletěl,
motýlku můj…

Až přijedu,
až můj stín spojí se s tím druhým,
když slunce už žárem svým nešetří,
utečem´ z ráje do prostorů duhy,
osudem unášeni v lehkém povětří…
Autor Jiná, 02.08.2011
Přečteno 419x
Tipy 28
Poslední tipující: Berry, la loba, James Libustka, labuť, Maryje..., hašlerka, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsem ráda že se milujete:-)báseň otevřeného srdce

13.08.2011 15:16:00 | la loba

Tvé štěstí už na Tebe čeká
Na Tvé rty se taky těší
Stejně jako na záda, boky, krk a hruď
Na společné tlučení našich srdcí
I na to vzájemné zahřívání
Motýlkovi ani nikam nechce se
Nemá kam by odletěl
Když v Tobě našel své štěstí
Co dlouho hledal

02.08.2011 22:56:00 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí