Loutka

Loutka

Anotace: ...............

chtěl bych vypsat se z pocitů
jak rád jsem
že ty jsi tu
a tu protivnou tíseň v duši
bez milosti utopit v tuši

proto píši v řádky slova
lehké jako pírko
i těžké od olova
proto skládám z těch slov věty
černé jako tma
i pestré jako květy

proto do papíru tisknu srdce
jenž ač silně buší
nemůže z klece
z klece
v níž mé Já teď hyne
z pasti kruté
pro nevinné

já cítím se lapen
já cítím se jat
a zoufalství z pláten
teď stříhá mi na kabát

přesto mám naději
přesto dál věřím v lásku
i když city poslouchat nechtějí
i když jsem jak loutka bez provázků
Autor James Libustka, 02.08.2011
Přečteno 325x
Tipy 27
Poslední tipující: Kett, Niky88, labuť, Veru, divoska_jaja, CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, whiolet, umělec2, la loba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dokud dýchám doufám..

03.08.2011 10:56:00 | whiolet

Kéž to dobře dopadne...:-)

03.08.2011 09:08:00 | la loba

..moc pěkná...ST

02.08.2011 23:43:00 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí