Stříbrná remonta

Stříbrná remonta

Anotace: Láska ke koni je tou nejvtěší láskou jakou k jinému zvířeti nemůžete chovat...

Stříbrná remonta

Jsi zlatý jako sluneční zář,
však hřívu stříbrnou máš,
jednou, až budu psát snář,
napíšu, že jako sen vypadáš.
Jsi můj obraz před očima,
když chci v myšlenkách odpočívat,
s Tebou není mi zima,
Tvé pohnutky umí zahřívat.
Jsi můj a přece Tě má jiný,
stříbrná remonta, kůň jediný.

Pravda, že pod nohy se nedíváš
a všeho se jen bojíš,
však miluji, jak se díváš,
když vcházím a Ty ve stáji stojíš.
Jsem hrdá, že jsem byla první,
že ses ode mně tolik naučil,
že spolu jsme si rovni,
i pohled na Tebe k radosti stačil.
Už navždy budeš mému srdci vzácný,
stříbrná remonta, Sagar, tak krásný.

Svět z Tvého hřbetu bere dech
a pokaždé mi děláš jen radost,
tak prosím, slabost pro mě si nech,
neboť spolu překročíme víc než jeden most.
Jsi můj zlatý krasavec
a já se vždy budu vracet za Tebou,
dokud nesbalím ti ranec
a neodjedeš domů se mnou.
Nechci od Tebe odejít,
jsi stříbrná remonta, kterou chci mít.

Sagare, lásko, ráda jsem u Tebe,
miluji dotek na Tvé srsti,
nikdy nezapomenu na sladké v hrsti
a na chvíle, když máme jeden druhého u sebe.
Autor Juřinka, 03.08.2011
Přečteno 347x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí