Havajská balada

Havajská balada

Anotace: láska je krásná, láska je děvka

Ztracena ve víru havajského tance,
nalezena opojena na pláži,
zamilována do duše temného štvance,
očima, prosbou mu káži:

"Odhoď již tu tajemnou tvář,
či masku, rozsviť svou zář,
přenes ji do širého oceánu,
a zapomeň na první vlnu.

Sleduj jen tento okamžik,
vždyť ten je teď celý vesmír,
nenechej aby jediný vzlyk,
pokazil našich těl smír."
Autor Boudicca, 03.08.2011
Přečteno 551x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, casla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí