Žlutá..

Žlutá..

Anotace: .. růže

Žluté růže jsou snad ze Slunce
s paprsky prší
zlátne-li podobné meruňce
tolik nesrší

domů dnem spěchá, co poztrácí
nemusí hledat
paprsky z červánků v oblacích
všechny vyzvedat

kouzlo kouzlí až do půlnoci
růže posází
žluté v rudých srdcích tlukoucích
s trnů mosazí

v jejímž matu nach je patrný
láskou nakazí
mne svádějí růže na trny
- na ně narazí

žluté růže jsou déšť ze Slunce
v špatném počasí
rozeznám ty pravé lehounce
zvadlé.. proč asi?
Autor Petbab, 03.08.2011
Přečteno 343x
Tipy 16
Poslední tipující: Kars, PIPSQUEAK, labuť, Juan Francesco de Faro, Lota, Maryje..., hloubavá, Květka Š., CULIKATÁ, James Libustka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://fotoalba.cz/fotky/23627488
snad je to ona
ST

08.08.2011 08:09:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí