Žádám Tě...

Žádám Tě...

Anotace: Má to být něco, jako přání k narozeninám. Tak asi jen, ať se Ti splní to, po čem toužíš, protože slova hodně štěstí, zdraví, jsou už ohraná. Nu, snad se Ti to bude líbit, i když jsi o ten jeden rok starší, můj milý :o) A vám ostatním přeji pěkné počtení..

Sbírka: Jistoty a nejistoty aneb láska je jedna a ta samá

Můj milý, jaké myslíš scestí?
Copak ses dostal pochybami na rozcestí?
Cožpak Tvé city nejsou ryzí?
A teď snad osobou jsem cizí?
Však o mých citech pochybovat nemusíš...
A to, že Tě budu milovat navždy, asi ještě netušíš...
Ale my dva, vlastně jeden tvor..
Poplujeme na řece Lásky jako jeden vor..
A když naše srdce, jedním se stanou...
Špatné vzpomínky v srdci nám nikdy nezůstanou...
A naše tarotová karta, nese jméno Štěstí...
A Tvé srdce už nebude nikdy na rozcestí..
Miluji Tě, milý můj..
Však žádám jen o jedno..
Pouze o mě navždy stůj...
:o*
Autor Leedram, 03.08.2011
Přečteno 508x
Tipy 29
Poslední tipující: Tomáš Přidal, James Libustka, Květka Š., la loba, Rezkaaa, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slabé, velice slabé.

28.12.2011 10:07:43 | radoš

Má lásko, mé city jsou pevné jako skála,
nechci promarnit jedinou chvilku kdy na mě by ses smála
a v očích štěstí měla,
vždyť víš, že má láska k Tobě nedozněla
a navždy znít bude,
ani o trošku z ní neubude.
To Ti slibuji Miláčku můj,
od 19. 6. už jsem navždy jenom Tvůj.
Miluji Tě Lee :-*.

03.08.2011 20:01:00 | Ďábel strážný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí