Třpytivě

Třpytivě

Anotace: ...

S pocitem lásky, tak líbivém
spočítáme spolu pravdu
na prstech mojí ruky, zdvořile
utíkáme tomu blyštivému klamu
Čas míhá nás s úklonem
pereme se s odvahou
stejně jako s pravdou
hrdě jako s osudem.

Ve třpytivém světě
usíná se vždy lépe.
Autor Lexisa, 04.08.2011
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: E.T.Jane, Láďa, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hézká leč nesplnitelná pointa na konci,ale trochu představivosti....?

04.08.2011 18:16:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí