Máš zájem ?

Máš zájem ?

Anotace: ---

Prvním pohledem si mě okouzlila,
jakmile jsi očima na mě zabrousila,
jsi nádherná a já mám zájem,
tak pojď sem a trochu nakrájem,
lásky pro nás dva.

Překrásné oči,
nádherná tvář,
jiskra přeskočí ?
či použít snář ?

Jedno jistě vím,
a to že tě miluju,
možná trochu sním,
když nás dva maluju.

Bez tebe budu nic,
to co se všude ztratí,
já potřebuju tě víc,
když se život krátí,
tak dej mi šanci.
Autor Henry_propper, 05.08.2011
Přečteno 366x
Tipy 6
Poslední tipující: Kopretinka:-), strašidýlko-střapatý, Boudicca, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí