Znovunalezenec

Znovunalezenec

Anotace: ........a nádherný .....

Tak zas objevila se
dlouho postrádaná múza-
už bála jsem se
že nadobro se ztratila .

Bez krásných slov
úsměvů a pohlazení
byl život - jak to říct
má malá soukromá hrůza .

TAK DÍKY, ŽE SES VRÁTILA ...

Nemám křídla andělů
a přece tak trochu létám
za sebou propast životních předělů
otázek milion -
přece se neptám .

Mám zas chuť psát-
kdo poznal mě, důvodu se nediví
ač nehledán, nalezencem se stal-
nádherný úsměv hřejivý...

Už zítra třeba zmizet zas může
kdo ví co ještě může se stát...
Ale teď pokojem voní mi růže
jsou víc než věta

VÍŠ, MÁM TĚ RÁD
Autor pavlis, 06.08.2011
Přečteno 483x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Zrska, Martinecka23, Jiparo, Levandule, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem ráda, že jsi po dlouhé době zase přišla na modré stránky :-) Přeji hodně hojivých, slunečných dní... po těch předělových... A fajn lidi okolo :-)

10.08.2011 13:38:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí