Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: vzpomínka minulých zítřků

Chladné letní odpoledne, deštivým oparem se nese,
Vzpomínky mi hlavou letí, jak havran když se po obloze nese,
Hledím skrze okno, jež je skrápěno letní kapkou vody,
Znáš také ten pocit, když se probudí krásna myšlenka na letní doby,
Letní doby minulých zítřků, to co zapomenout nelze a stále se ozývá,
Ta něha ten pocit blaha, když srdíčko hřejivé bývá,
Když si držel za jemnou ruku tu květinu, co se na tebe ráda dívá,
Dívání minulého času, je snítek toho prachu lásky,
Co sakra stále bolí až se na čele tvoří vrásky.

Chtěl bych být šťastný,
Chtěl bych moc svou květinku,
Vím že to není snadný,
Aspoň prosím o tu vteřinku…

Snad nejsem sám co trápení má,
Milujte svou květinku, Ti kdož jí máte……

Važte si jich,
Milujete je a hlavně netrapte je…....
Autor Lumen, 07.08.2011
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: sht1, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí